Reméltem, hogy elsinkófálhatom a dolgot, de úgy tűnik, nem lehet. Abban bíztam, hogy az Only Watch (amelyről már vagy háromszor is szó esett itt az elmúlt hetekben) olyan sok szenzációval traktálja majd az órarajongókat, hogy fel sem tűnik, ha egyről nem beszélünk. Ez a gondolat konkrétan akkor merült fel, amikor megláttam az MB&F HM-4 Panda Only Watch 2011-t. Mert így néz ki (szegény).

 

Magát a modellt már ismerjük, hisz az MB&F kreációit mindig nagy érdeklődés övezi.  Vagyis a HM-4-et már megjelenése napjaiban mindenki annak rendje módja szerint körbecsodálta.  Ez azonban itt az Only Watch 2011-es jótékonysági árverésre készült új verzió Huang Hankang ismert kínai művész alkotásával „megkoronázva”:  a HM-4-en egy panda látható, amint éppen egy rakétán lovagolva röpül az űrbe (....vagy ki tudja, hova - a képzavar nem saját.)

 

Szóval, azt terveztem, erről a ...hm ... dologról diszkréten hallgatni fogok. Az egyedi órák forgatagában egyszerűen elsiklom a pandás izé fölött. Csakhogy bárhova nézek, bármit olvasok, mindenhol írnak, beszélnek, megemlékeznek róla. Vagyis megkerülhetetlen a dolog.

Hát, legyen. Íme a panda. No comment.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr392982047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása