Még lehet jelentkezni

 

Thomas Prescher kivételes képességű órásmester. Páratlanul tehetséges – legmodernebb technológiájú, de régivilágbeli minőséget idéző luxusórákat készít.

Nincs sok olyan tökéletes alkotás a piacon, mint ő egyedi darabjai. Nem csoda, hogy egy-egy példány ára félmillió dollárnál kezdődik, bár egyetlen drágakő sincs sem rajta, sem benne. Herr Prescher idén nyáron különleges ötlettel állt elő: néhány kivételezettnek betekintést enged boszorkánykonyhájába. A szerencsés órarajongó  betelepedhet egy időre a svájci Twannban lévő műhelyébe. Ritka lehetőség, a nyári órástábor vendégei ugyanis nemcsak a mester válla fölött leskelődhetnek, míg ő dolgozik, hanem maguk is odaülhetnek a munkapadhoz, és az ő segítségével – kézügyességük függvényében – gyakorolhatják az órakészítés fogásait a legegyszerűbbtől akár a legbonyolultabbig. Nem kis dolog, hisz köztudottan Thomas Prescher készíti a világ legbonyolultabb és legkifinomultabb óráit,  tudománya szinte példa nélküli a szakmában.

 

Azonban a jelentkezéssel nem árt sietni: az ajánlat ugyanis csak idén nyárra, augusztus végéig szól. Akit érdekel a dolog, itt tájékozódhat a tudnivalókról, részletekről, árakról: office@prescher.ch vagy +41 (0)32 315 14 66.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr602195815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása