Íme, a világ első órája, amely írásba adja a pontos időt.

QLOCKTWO W BLACK GermanQLOCKTWO W BLACKQLOCKTWO W STAINLESS STEEL

Ha egy órának nincsenek mutatói, azon már nem lepődik meg az ember. Ha nincsenek rajta számok se - nagy ügy! Esetleg alaphelyzetben nem látszik rajta a világon semmi? Ki ne emlékezne a digitális órák hajnalára....! De hogy egy karóra direkt levélben nyilatkozzon az idő múlásáról - az új.


A Biegert & Funk QlockTwo W-je ezt teszi. Adva van egy fényes fekete négyzetlap, ami mögött 110 betű rejtőzködik szép nagy összevisszaságban. Mindaddig, amíg igény nem mutatkozik arra, hogy  tájékoztasson a pontos időről. Ezt (mármint az igényt) egy gomb megnyomásával lehet jelezni az óratest jobb oldalán. Ekkor a betűk (némelyike) megjelenik a "monitoron", és értelmes szöveggé áll össze: kiolvasható belőlük a kívánt információ. Ami nemcsak az óra és a perc, hanem a dátum és a másodperc is lehet.  A hírek szerint 12 nyelvből lehet választani, 700-800 svájci frank lefizetése ellenében (majd valamikor ősztől.) 

...és így néz ki egy egész estés, faltól falig, nagy, szőrős férfi csuklón.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr704333295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása