Míg a fél világ azon spekulált, milyen ruhát visel majd Kate Middleton az esküvőn, a luxusórák szerelmesei Vilmos csuklójára meregették a szemüket. Nem is hiába. És a blogokon gyakorlatilag a közvetítéssel párhuzamosan elkezdődött a vita arról, megfelelő volt-e a királyfi választása.

Nos, mindenki legnagyobb meglepetésére a herceg egy Omega Seamaster Professional-t hordott a ceremónián. A sportóra - legyen akármilyen remek darab - különös választásnak tűnik egy birodalom leendő uralkodójától egy ilyen kivételes, protokolláris alkalomra! De van magyarázat. Az köztudott volt eddig is, hogy Vilmos szereti ezt a márkát és modellt, hisz évek óta ilyet visel. Ami azonban még ennél is fontosabb: ezt a példányt állítólag még édesanyjától, néhai Diana hercegnőtől kapta ajándékba....

És ezen a ponton a bírálók is megenyhülnek: a protokoll ugyan mást diktált volna, de hát a szív megint mást.

(...meg aztán van az Omega Seamaster Professional-nak egy másik neves brit híve is. Bond. James Bond. Mindent értünk...)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr62870415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása