Pár hónappal ezelőtt állapodott meg egymással a Parmigiani és a brazil futballszövetség az együttműködésről, és máris itt az első „gyümölcs”, a Pershing “Confederação Brasileira de Futebol” kronográf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag a brazil csapat színeivel, a brazil futballszövetség számára készült, a brazil foci rajongóinak. Szép, nagy piac! Csak Brazíliában jó 184 millió rajongója van (Wikipédia), nem is beszélve a világ többi országáról...

Sokmillió ember szeretne majd hozzájutni a Parmigiani Fleurier Pershing “Confederação Brasileira de Futebol” Chronograph-hoz, de persze limitált példányszámban készül (nem tudni, hány darab), és csakis a szövetségen keresztül lehet majd megszerezni. Ha még ez sem lenne gond, az ára sem kevés: a „sima” Parmigiani Fleurier Pershing is 15-20 ezer dollár körül van (titánium, fehérarany, rózsarany). Erről a brazil csodáról még nem tudunk anyagi vonatkozású részleteket, csak annyit, hogy az első darabnak már megvan a gazdája. Ronaldo, naná.

 A svájci luxusóra cég és a brazil futballszövetség 2015-ig kötött szövetséget. Véletlenül 2014 decemberében Brazíliában rendezik a FIFA világbajnokságot...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr873089321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása