Úgy tűnik, mégiscsak van ingyen ebéd. Illetve lesz azoknak, akik indulnak és nyernek a Piaget játékán.

 Az ajánlat úgy szól, hogy aki hibátlanul megválaszol tíz könnyű Piaget-vel kapcsolatos kérdést, azt a luxusóra cég saját költségén, úri módon megvendégeli történelmi manufaktúrájában, a Júra hegységbeli La Cote-aux-Fées-ben, és ultramodern központjában, Genfben, ahol a tervezés folyik. A szerencsés nyertes(eke)t természetesen szakértők vezetik majd be a tervezés és előállítás  titkaiba, illetve találkozhatnak a híres luxusórák fejlesztőivel és készítőivel .

A kérdések itt találhatók. http://en.piaget.com/landingpage/altiplano-competition-hodinkee.

(Súgó: aki nem kíván különösebb kutatómunkába bocsátkozni, az „hátralapozhat” a megfejtésekhez: http://www.hodinkee.com/blog/2011/10/24/contest-win-a-vip-trip-to-the-piaget-manufactures-in-switzer.html . Az itt található néhány párperces videóban benne vannak a válaszok. Tessék megkeresni, van még rá tíz nap: a határidő november 17-én jár le.)

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr313360842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása