A Wryst Variance talán nem dobogtatja meg az órás művészet (hozzám hasonlóan) „konzervatív” ízlésű híveinek szívét. De valljuk be, néha olyan jó kirándulni a műanyag univerzumba -  tele van bátor ötletekkel, színekkel és formákkal.

Many Options to Time

Amit itt látunk legalább annyira óra, mint játékszer: a digitális számlap ezerféleképpen tudja mutatni ugyanazt az időt - ahogy a gazdának éppen most a legjobban tetszik. Mondjuk legyen így:

Many Options to Time

És ha nem a karján szeretné hordani az ember, a szerkezet egy mozdulattal kipattintható a műanyag szíjból, és rátehető a kulcskarikájára, a kutya nyakörvére, a táska csatjára ... mindenkinek a fantáziájára és a játékos kedvére van bízva. A színválasztással együtt.

Many Options to Time

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr503386777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása