Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

... itt a hidromechanikus óra! Az új brand, amely a különleges, új szerkezetet szabadalmaztatta és előállítja: a HYT. Ez, az első példány, a H1.

HYT H1 watch 6 HYT H1 Hydro Mechanical Watch

Próbálom világosan továbbadni, amit az egyébként nem túl világos sztorik és trailerek alapján megtudtam a működéséről:

 Az óratest peremén körbefutó csőszerűség, benne a foszforeszkáló sárga (mások szerint zöld) lével -  az óramutató. A két kis rugónak látszó tárgy (dugattyú) mozgatja a folyadékot a slagban. A percek a középen elhelyezkedő kisebb számlap egy szál mutatójáról olvashatók le. A másodperceket a turbinaszerű cucc mutatja a baloldalon, szemben vele pedig, a túloldalon, a piros skálán a járástartalékot jelzi egy másik mutató. (A biztonság kedvéért azért mindenki nézzen utána a dolognak:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6zn1fTtbp84#! )


A koncepció vadonatúj, ilyen órát ember még nem látott, tervezett, állított elő. A hírek szerint hét darab új szabadalmon alapul a rendszer. Svájc legkreatívabb óramérnökei dolgoztak rajta  rendesen, míg összehozták.
Állítólag bírja majd a hétköznapi strapát, mert ütésálló. A hétköznapi strapát azonban akadályozhatják a méretei: majdnem öt centis az átmérője és csaknem 2 cm a magassága - visszafogottnak tehát nem mondható.

Az idei baseli óravásáron készülnek majd bemutatni, a titánium tokost 45 ezerért. A 18 karátos aranyat még nem tudni, mennyiért  - de valószínűleg aranyárban.







A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr553536925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása