Ódivatú vagyok, és kész!

2012.03.12. 12:00

 

Amit itt látunk, az a Chopard legujabb kollekciójának első darabja. Mondom LEGÚJABB kollekció, ELSŐ darab – most (pár napja) mutatták be a Baselworld-ön. Classic Manufactum a neve. A századforduló (az előző) szemet gyönyörködtetően egyszerű és harmonikus vonalait idézi. Szép. És ha valaha felmerült volna bennem a gondolat, hogy talán kissé avíttas az ízlésem, most vigasztalódhatok azzal, hogy sokan lehetünk mi, avíttasok. Ezért van az, hogy a Chopard-nál MOST, 2012 elején úgy találták, helye van egy vadiúj klasszikusnak. Egy egész kollekciónak...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr234311576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.12. 22:27:14

Szép óra, tudja amit kell, semmi felesleges funkció, tiszta vonalak. Nekem legjobban a nagy, üres számlapok tetszenek, amelynél a tervezők meg tudják állni, hogy ne rakjanak rá semmi feleslegeset. Marad a gyönyörűen elkészített makulátlan felület a maga egyszerűségében. Ezért tetszik a Jaquet Droz Grande Seconde fehér számlappal.

Az ízlés pedig egészen kiszámíthatatlanul egyéni dolog, ez a Chopard fényévekre van az előző bejegyzésben szereplő (szerintem borzalmas) UN-től, mégis cikk lett belőle a blogon.
süti beállítások módosítása