Míg George Clooney egy követség előtt tüntet a papájával, Halle Berry és Kevin Costner talán már a következő bunyós bulira készül - minden sztárnak a maga ügye. Számukra a jövő héten (március 24-én) jön el a nagy nap, a Celebrity Fight Night. A fényes jótékonysági boksz gála 17 éves történelme alatt  jó hetven millió dollárt sikerült begyűjteni Muhammad Ali segítségével (...nem kis részben a  bokszoló saját Parkinson központja  - a Muhammad Ali Parkinson Center at Barrow Neurological Institute - számára. Nem kevés.

Muhammad Ali Celebrity Fight Night XVII 8



És a szekér egyre jobban fut idén is: megjelenik, aki teheti, lesz móka-kacagás,  élő koncertek és természetesen aukció, melyre készül néhány figyelemre méltó "apróság". A legendás  IWC a legendás Muhammad Ali tiszteletére, a legendás piros bokszkesztyűk ihletésére elkészítette 1 azaz egy példányban a Big Pilot's Watch Muhammad Ali Edition-t. Itt és most még vethetünk rá egy utolsó pillantást, aztán a legendákat pénzre váltják... 




A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr404323479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása