Bázeli emlék

2010.06.03. 10:13

...és akkor amúgy filmsztárosan beszökkelt a színpadra Leonardo di Caprio. Ott állt tőlem egy karnyújtásnyira. (Más kérdés, mi történt volna, ha kinyújtom azt a kart...) Leereszkedett közénk, földi halandók közé a holywoodi fellegekből, hogy promotálja az amerikai Tesla Motors és a svájci TAG Heuer luxusóragyár közös kreációját, a hiperszuper luxusroadstert.

Odaruganyoz tehát a két cég elnöke közé, akik széles dizájner mosollyal az arcukon lapogatják a hátát, hogy „...nahát ezt a tisztességet, hogy beugrott a mi Leonk...”

Mi persze, karnyújtásnyira egyáltalán nem vagyunk ezen meglepődve. Ezért jöttünk. Ide, ebbe a bázeli bálterembe, ahol francia pezsgőt szopogatva jó órája várjuk már a mi Leonkat.

De  meglepi azért van. Leo szólásra emelkedik, hogy elmondja, míly naccerű a roadster és a benne lévő műszaki csoda, a Pendulum óra. Ezt mi, persze karnyújtásnyira pontosan tudjunk. (Ezért is jöttünk) Mond egy mondatot, aztán - papír. Olvas. OLVAAAS?! Egy színész. A saját környezetvédelmi meggyőződéséről, minőségről, innovációról, meg hogy mit is gondol ő ezekről a dolgokról.  Bocs, nem ezért jöttünk! Viszont cserébe rövid. (Kérdés: ha már nem tud önerőből felidézni néhány mondatnyit a saját gondolataiból, miért nem tanulta meg a szöveget, amit valaki odaszárnyalt neki a papírra?! Színész, mibe lett volna?) Rossznyelvek szerint egyébként egymilliós dollárösszeget kap azért, hogy az arcát adja az ügyhöz. Ennek a fele állítólag egyenesen a zöld kereszt alapítványnak megy. Rendben van, ez azért egy jópont.

 De a maradékért igazán benyalhatta volna azt a fél oldalt...

Úgy egyébként a Tesla meg TAG Heuer közös roadster kreációja gyönyörű. Nem is beszélve a benne levő híres Pendulum óráról!

Kár, hogy nem ezekkel foglalkoztam.

De majd hamarosan....

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr742052852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása