Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és New York IWC-vel

2010.06.07. 12:15

 

Mr. Big ismeri a dörgést

Mr. Big IWC Schaffhausent visel a Szex és New York második részében is – kiabálta tele a sajtót Benoit de Clerck, azIWC North America elnöke - mi mást?!

Mi persze, legtöbben a három csajra koncentrálunk, és ők mindent meg is tesznek azért, hogy  így legyen. Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy a film készítői ne szentelnének minden apró részletre kiterjedő figyelmet a férfi főhősre, Mr Bigre is. Aki – mint tudjuk -  tévéképernyőről tévéképernyőre, mozivászonról mozivászonra fel felbukkan Carrie életében, hogy hosszabb rövidebb időre megkeserítse, vagy megédesítse azt. (....vagy legalább témát adjon a többieknek a napi betevő fecsegéshez.)

Szóval, Mr. Bignek szava nem lehet – őt is rendesen kistafírozták. Az első részben rózsaarany Portofino Automatic-ot kapott a karjára, a második részben még jobbat: egy Classic Pilot’s Watch Chronograph-fal villog. És ez így van rendjén (az IWC szakértői szerint): a kalandosabb filmhez kicsit karakteresebb óra dukál. Elegáns és visszafogott – hisz ez illik Big-hez, - ám ugyanakkor erőteljes és masszív, mert ez illik a sztorihoz.

Úgy mondják....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr972062640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása