Csapszerelők figyelmébe!

2010.08.29. 17:32

Bronzból a legjobb

 


 

Úgy néz ki, mintha egy tehetséges vízvezeték szerelő szabadidejében a garázsban barkácsolta volna. A fazon elég jól ismerte a csöveket, - látott már eleget - nem kellett mást tennie, mint összepakolni egy órát a kimaradt rézdarabokból és alkatrészekből.... – egy külföldi órásblogon olvastam ezt a "kedves", ám találó hasonlatot az itt látható szörnyetegről.

 

Ami a tényeket illeti: az Angular Momentum távolról sem az vizvezeték szerelői elit játszótere, hanem exkluzív órakreációk gyártója.

 

Az óra nem is rézből, hanem berillium bronzból készült, (ami már önmagában is ritkaság) méghozzá nem is kevés bronzból: az óratest átmérője 61 milliméter, a súlya 350 gramm. Pedig a szíja nem is fém, hanem speciális texturájú gumi.

 

Az óramutatók és a számok a cég saját foszforeszkáló anyagával vannak bevonva: élénk zöldben vagy kék színben ragyognak.

 

Az Angular Momentum Freehand Beryllium Diver Magnus egyébként egyke. De ha valakinek nagyon megtetszene, valószínűleg létezik az az összeg, amiért a cég örömmel készít egy másikat is.

 

Ui. ínyenceknek:

 

 

 

Ime, a legújabb Angular Momentum darab – kézzel festett, színes zománc kolibrivel a számlapon.... Jut eszembe – számlap nincs is.

Hogy hány óra van? Nagyjából egy múlt. Vagy kettő lesz. De különben is - az kit érdekel ... 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr452256768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása