Pár nappal ezelőtt még azt írtam az előző posztban (http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/09/14/on_milyen_orat_vesz_fel_egy_jazz_party_ra), hogy egy különlegesen pazar gyémántos órát  sikerült a rajongók elé tárnom. Nos, tévedtem. A Jazz Party a Piaget egyik legújabb mutatványa, és tény, hogy nem akármilyen, de a cég tavaly már egy sokkal látványosabb ékszerórával is előrukkolt. Persze ez is a Limelight sorozat darabja, de már nem is a luxusóra ligában, hanem inkább a luxusékszerekében focizik. Ipari mennyiségű brilliáns és bagett (csiszoltabbaknak baguette) csiszolású hibátlan gyémánt borítja a 18 karátos fehérarany tok és a karkötő minden milliméterét, számlapja gyöngyház. Egy ilyen műremeken százak dolgoznak: egyesével csiszolják a kívánt fazonra és méretre a több száz  gyémántot (össz. kb 40 karát), befoglalják, összeállítják a szerkezetet....stb

Az Exeptional Limelight a Piaget hagyományoknak megfelelően  kettős használatú: nyitott állapotban óra, amikor pedig a számlap takarásban van, „egyszerű” karperec. Olyan exkluzív, hogy a Piaget is csak legelegánsabb butikjaiban árulja.

(..és mostantól ígérem, megpróbálok keményen ellenállni a Piaget gyémántos csábításainak. Elvégre más óra is van a világon. Mielőtt még azt hinné valaki, hogy fizetnek. Pedig nem. Sajnos....)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr992302967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása