Ez itt a Breguet Réveil Musical Watch. Csodálatos kunsztokat tud: az óratest (a márkához méltó szerkezet mellett) egy kis zenedobozt is magában foglal. Egy lemezt kis tűkkel.... aki belezett már ki zenélő játékszert gyerekkorában, pontosan tudja, miről van szó. (Aki nem, az most így járt, nem könnyű leírni a működését. Viszont semmiképpen ne hagyja ki..!:)

A kis szerkezet 20-25 másodperces zenedarabokat játszik, amikor a gazdi úgy kívánja (...és  megnyomja a 10 óránál látható gombot  – mert gondolatot nem olvas. De persze be is programozható az ébresztőfunkcióval.) A muzsikához látványos produkció is társul, az elegáns számlap 360 fokban körbefordul a zeneszám alatt. De csak ha van benne elég szufla: a 3 óránál található kis kijelző megmutatja, hogy állnak az energiatartalékok. A Breguet Réveil Musical Watch ugyanis nem kockáztat: ha nincs elég ereje, bele se kezd a munkába. Rosszul venné ki magát, ha a szám közepén lefulladna....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr752449496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása