Jön a TH Mikrograph

 

Első pillantásra szép karóra, klasszikus, márkája jellegzetes darabja ...de semmi megrázó. Arra is láttunk már példát, hogy egy óra századmásodperc pontossággal méri az időt, ezt jó régóta megugorja a TAG Heuer. (...bár egy arany luxuskarórától ez talán nem is lenne  elvárás. Hirtelenjében azonnali haszna sem evidens ...legalábbis szőke nő számára.)

De mégis: a TAG Heuer Carrera Mikrograph nem akármilyen látványt nyújthat – munka közben Az a kék mutató ugyanis a töredék másodperceket mutatja, vagyis egyetlen másodperc alatt körbefordul. Tíz másodperc alatt tízszer, egy perc alatt hatvanvanszorszor ... szédítő lehet szemmel követni. Az ember csuklóján!

A technikai részletekről egyelőre nem sokat tudni, a Mikrographot ugyanis – a TAG Heuer idei első nagy dobásaként - a következő néhány napban készülnek bemutatni Genfben.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr662589806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása