Belépés csak jelszóval

 

Kinek nincsen ma már múzeuma?! Luxusóráknak is, hát hogyne!

A tényleges múzeumok hátránya azonban, hogy térben és időben kötöttek, nem kevés pénzbe is kerülnek tulajdonosnak, látogatónak egyaránt, stb... Ismerjük. Jó lenne otthonról, a karosszékből, ingyen, amikor csak akarom... Legyen. A Jaeger LeCoultre megnyitotta virtuális múzeumát – csak tessék, tessék! Az alkalom, a híresneves Reverso 80. szülinapja.

Íme, az ünnepelt. (hátulról)

 

 

Ez a példány például VIII. Edward brit uralkodó tulajdona volt, de szerintem nem ő tette fel a netre. Érthető okokból. Azonban bárki más, - akit nem korlátoz, hogy évtizedekkel ezelőtt elhagyta ezt az árnyékvilágot – szabadon megteheti. Bármely büszke Reverso-tulajdonos „kölcsönadhatja” a Jaeger LeCoultre virtuális óramúzeumának a saját példányát.

A márka és a modell szerelmesei így saját kis házi kollekciójukat is létrehozhatják, nem is beszélve arról, micsoda kincsesbányát jelent ez a kezdő rajongóknak. És persze magának a Jaeger LeCoultre-nak, hiszen kiteheti egy, a világ minden pontján bárki számára hozzáférhető kirakatba, miféle neves személyek, történelmi alakok, mikor, milyen Reverso-t tulajdonoltak, vagy viseltek....

A bejárat erre: https://www.youtube.com/watch?v=hQINp4lWEpc&feature=player_embedded

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr692646487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása