A közelmúltbeli hatvanas évek széria után a Glashütte most elérkezett a hetvenes évekbe. Ezzel is csak ugyanúgy leszünk: akinek tetszik, annak nagyon, akinek nem... annak is nagyon.

2011 akkor is a Seventies Panorama éve. Az óra szerkezete az ismert Glashütte Original, alakja a kor jellegzetes televízószerű formája. A kidolgozása persze makulátklan minőségű, viselni (mondják, akik próbálták) egy álom. Ez, a Glashütte Original Seventies Panorama Date Watch az első fecske, de állítólag hamarsan jönnek a többiek is hasonló küllemmel, valószínűleg egy kronográffal az élen.

A technikai részletek szerelmeseinek még türelemmel kell lenniük – a hónap végén Baselben, a Watch show-n minden kiderül.  

Addig itt a látvány. Lehet szeretni, vagy nem szeretni...

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr82703137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása