iPocketWatch minden zsebbe!

2012.02.27. 17:08

Amikor Steve Jobs annak idején bemutatta az iPod nano-t,  elviccelődött azon, hogy a ketyere akár karóraként is  hordható. Aztán persze lett belőle karóra - nem is egyfajta. De ha már így állunk, miért ne lenne zsebóra is?! (Nem ér visszakérdezni, hogy "minek?"!) A prototípus már meg is van.

Megalkotója, egy ausztrál ipari formatervező épp most próbálja összegründolni a gyártás megkezdéséhez szükséges pénzt (kb. 6000 USD). A fele már össze is jött, úgyhogy nem reménytelen a dolog. Ha valakit érdekel, hogyan készül áthidalni Mr. Edwin Conan a zsebóra és az iPod közti 100-200 év szakadékot, akár hozzá is járulhat a sikerhez. Itt: http://www.pozible.com/index.php/archive/index/4931/description/0/0

(A legfiatalabbaknak: a zsebóra valami ilyesmi volt annak idején.:

)  

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr614216616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása