Rulett, kocka, blackjack – ezeket játszhatja az a megszállott szerencsejátékos, akinek a következő hetekben sikerül rátennie a kezét a legújabb luxusóra költeményre. Christophe Claret 21 BlackJack karórája megadja a játékszenvedély rabjainak, amire vágynak – egyetlen percig sem kell a játékot nélkülözniük.

 

Még két dobókocka is bele van építve (4 óránál, oldalt). Igaz, hogy csak 1,5 milliméteresek, de tökéletesen láthatók. Elég egy picit mozdítani a csuklón, és máris dobott az ember.

 

 

A tok hátulján pedig ott a miniatűr rulett kerék. Golyó ugyan nem pattog benne, de egy is nyilacska tökéletesen betölti a funkcióját.

A blackjack lapok a számlapon jelennek meg – annyi és akkor, amennyinek és amikor meg kell jelennie. A többi már gyerekjáték. Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=TOfHsrGbQ0U

Egyébként az mondják, órának se rossz. A hírek szerint fehéraranyból, rózsa aranyból, platinából és titánból készül majd – mindegyikből 21-21 darab, $178,000 és $210,000 közötti áron.

Ezek szerint a játékszenvedély 84 szerencsés rabjának hamarosan már a buszmegállóban is lesz mivel agyoncsapnia a várakozással töltött időt ... J

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr652896577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása