Ha valakinek nem lenne elég, hogy Reverso-ja van, mert ugye, másnak is lehet, csak pénzkérdés – ne csüggedjen! A Jaeger-LeCoultre kitalálta, hogyan lehet valakinek olyan Reverso-ja, ami egy és megismételhetetlen. Halleluja –szögezzük le azonnal. Kissé hervasztóan hangzik ugyan, hogy neten rendelhető a dolog... Valahogy olyan prózai, főleg egy ilyen elegánsan konzervatív luxus óramárkától! Az ilyesmit egy luxusbutikban halkan suhanó kisasszonyoknak kéne intézni mialatt a megrendelő egy süppedős karosszékben pezsgőt szopogat, nem?

De térjünk a lényegre: a Reverso tokja megfordítható, hátlapjának fényesre csiszolt fém felülte pedig szinte szinte kiált egy kis...valamiért.  Nos,ezentúl ide lehet a legkülönbözőbb feliratokat és ábrákat ihleni itt http://personalisation.jaeger-lecoultre.com/ .

 Az ember kiválasztja a megvásárlandó Reverso modellt, aztán „rajzolgat” a virtuális felületre. Akiben nem tombolnak alkotó energiák, annak ajánlanak mintákat és/vagy feliratokat  egy katalógusból. Aki szabadon engedné a fantáziáját, nosza: lehet vésetni, zománcoztatni, ékkövekkel kirakatni, vagy mindez együtt.  Csak a csillagos ég (és a pénztárca) szab határt a mulatságnak....

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr822909909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása