Igen. Ezt rögtön szögezzük is le, ne kelljen továbbküszködniük magukat azoknak, akiket hidegen hagynak a részletek, hogy például, miért is kéne egy luxusórának lebegnie a vízben, (a félmillióért nem jó válasz) meg hogy ki az a bolond, aki vízbe dob ilyesmit, stb.

És most a részletek: történetünk hőse Rafael Nadal 575,000 dolláros Richard Mille RM027 Tourbillonja, amit kíváncsi bloggerek teszteltek.  A gyártó ugyanis címlapokon állította, hogy nem merül el (más bloggerek szerint ez nem nagy truváj. A repülőgép anyahajó pont nem könnyű, mégsem merül el... Ebből is látszik, mennyi ráérős blogger van a világban. Javaslom, a kérdésben most ne foglaljunk állást, próbálja mindenki méltósággal viselni saját tudatlanságát...)

Szóval, a spanyol teniszező Roland Garros győzelmének másnapján a vicces fiúk úgy gondolták, ideje szaván fogni a szponzort. Nem kérdezték, hogy ugye, vízálló is egyben, de bárki beláthatja: ennyiért kéne. De azért jegyezzük meg, a tenisz nem vízi sport, vagyis az se lenne baj, ha nem.

A kísérlet hátteréről még annyit tudni kell, hogy állítólag egyetlen óra sem lebeg a vízen, a nagyon vékony műanyag Swatch sem. (Lehet, hogy valahol valakik rendszeresen drága és mégdrágább órákat hajigálnak vízbe... ??) Csakhogy a Richard Mille tourbillon állítólag rekordot dönt, mindössze 21 gramm (....ahogy egy szőkenő kommentelő megjegyezte: két cigaretta súlya.)

És mint a képen is látható - bizony lebeg.  Mit is mondhatnánk?! Halleluja!


A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr712965231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása