Az Only Watch 2011 sorozat második szenzációja az Uhrwerk gyönyörű modellje.

(Nem a poén kedvéért kezdjük a másodiktól. Az elsőről, a TAG Heuer Monaco Mikrograph-ról a múlt héten már lelkendeztünk egy sort: http://toronyoralanccal.blog.hu/2011/06/01/only_watch_2011_tag_heuer_monaco_mikrograph.) És hamarosan folytatódik is a széria. Mert az Only Watch 2011 jótékonysági árverés még messze van ugyan, de a szeptemberig  hátra levő hetekben a nagy svájci luxus óramárkák szép sorban bemutatják külön erre az alkalomra tervezett egyedi remekeiket.)

Most itt az Urwerk UR-103 Phoenix.

 

A fehérarany tok az egyik leghíresebb vésnök, Jean-Vincent Huguenin keze munkája. Mivel a jótékonysági árverés a Duchenne-féle izomdystrophia kutatására gyűjt, a modell neve - vagyis az utalás a Főnix madárra, az újjászületés mitológiai szimbólumára - itt és most nemcsak esztétikai üzenet. Olyan tartalmat hordoz, amely nemcsak a licitálók, hanem a betegek számára is fontos lehet.

1 (azaz egy) darab készül belőle az Only Watch 2011-re.


A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr202972515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása