Most mindenhol erről beszélnek a divat-, az óra- és a luxusiparban...a hozzáértők (és a sznobok) egy emberként lelkesednek.  Ez (lesz) ugyanis a Cartier következő nagy dobása. A 2012. januári genfi óravásáron mutatják majd be, de „véletlenül kiszivárgott” néhány kép, meg egy-két adat.

 A Cadran Lové Tourbuillon egy korábbi innovációt fejleszt tovább. Az előd az idei genfi óravásárban bemutatott Alligator tourbillon volt.

Erre is érdemes vetni egy pillantást mellesleg:

cartier pre SIHH 1

 

 

 

  

 

 

 

Most megérkezett női modell férfi változata faragott római számokkal a kis gyémánt alligátor helyén. Valóban határozottan férfiasabb a látvány...és a méret. (Állítólag itt az is számít.) Maga az ún. „flying tourbillon” szinte lebeg a számlapon, melynek másik jellegzetes éke – mondják – a nagy C, a Cartier kezdőbetűje.

Ennél többet majd januárban – Genfből.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr463396548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása