A kisebb év eleji lazulás, és könnnyed érdekességek után itt az idő belevágni a vastagjába: közeleg az éves bázeli órakiállítás. Szokás szerint máris elkezdték nagy csinnadrattával „kiszivárogtatni” a várható újdonságokat, szenzációkat, egyedi darabokat. És persze szokás szerint a szokásos márkákat övezi a legnagyobb érdeklődés.

Az IWC például már hatodik éve áll elő a Laureus Sport for Good Foundation támogatására készített, limitált példányszámban megjelenő órával. Az idei a Portofinók közül kerül ki, színe - ki nem tálálnánk, a remény színe - kék.

Nagyon szép – és ebben nincs újdonság  – a Portofino  bármilyen tálalásban az. Érdekessége, hogy a tok hátlapján egy hétéves Sri Lanka-i kislány rajza látható. A gyerek – bizonyos Kumara Wadu Parami Apsara a pontosság kedvéért – az alapítvány által kiírt gyermekrajz pályázat nyertese ezzel, a boldogan játszadozó, gondtalan gyerekeket ábrázoló képpel

ami így néz ki az IWC feldolgozásában

Az órából 2500 példány készül, ami egy korlátozott számban kiadott luxusóra esetében jó nagy mennyiségnek számít, de remélhetőleg sok pénz hoz majd az alapítvány számlájára.

(...és hamarosan jön – már kinézve - némi TAG Heuer, Bretling, Blancpain, és egy vicces Hublot bázeli előzetes)

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr824102045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2012.02.15. 11:28:27

ez nem szép

mik azok a fura jelek 6 és 12 óránál?

és az acélkék is a remény színe?

a rajz viszont tetszik, jó a hátlapon is
süti beállítások módosítása