01A600 Third Party Concept Design For The Hublot Big Bang Ferrari Watches

Ez egy nem létező óra. Soha nem volt ilyen óra, és szinte biztosra vehető, hogy soha nem is lesz. (Szó se róla, ehhez képest meglehetősen fotogén ..)

Ez ugyanis egy kalózóra.  A Horology Design embere,  bizonyos Jacques Furnier tervezte afeletti örömében, hogy a néhány héttel ezelőtt megszületett a megállapodás: ezentúl a Hublot a Ferrari hivatalos” órása” és időmérője. Vagyis hamarosan láthatunk olyan termékeket, amelyek magukon viselik mindkét márka jellegzetességeit, "hordozzák a közös értékeket, ötvözik a dizájn koncepciókat" (...és persze kölcsönösen élvezik a másik presztizse és logója nyújtotta előnyöket). Annak idején, november elején nagy port vert fel a hír luxusóra, autóversenyes körökben.

Hublot Ferrari Hublot Is Official Watch Maker & Timekeeper Of Ferrari

 Az azóta eltelt néhány hétben készültek a lelkes hunblotferrari rajongó tervei. Csak úgy, saját szórakoztatásra. Nemcsak tükrözik a két cég „értékeit és dizájn koncepcióját”, és használják a logókat, hanem még jól is néznek ki. Kár, hogy nem lesz belőlük semmi...

02B600 Third Party Concept Design For The Hublot Big Bang Ferrari Watches

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr783426033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása