Valami nagy dobásra készülnek (megint) a TAG Heuer-nél. Meghívó érkezett a sajtótájékoztatóra - valódira és virtuálisra. A virtuálison gondolom, virtuális újságíró is részt vehet, tehát csak tessék, tessék:

"A TAG Heuer a jövő heti genfi óraszalonon leplezi le az új csodát, a MIKROGIRDER-t. Azok, akik nem tudnak jelen lenni a helyszínen - 2012.január 16-án este a genfi Halle Sécheron-ban - az interneten követhetik az eseményeket a tagheuer.com oldalon vagy a TAG Heuer facebook oldalán."

Hogy mit tud a MIKROGIRDER, arról semmi, de SEMMI információ nem szivárgott ki. Fotó még kevésbé. A várakozások szerint túlszárnyalja majd a tavalyi év egyik legjobb luxusórájának kikiáltott MIKROTIMER-t, amely az ezredmásodpecek mérésére is képes. Vagyis ezt:

 Mikrotimer Flying 1000

A többi hétfőn este kiderül.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr833542925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása