Távol álljon tőlem, hogy célozgassak, mit szeretnék Valentin napra. Csak úgy megemlítem, hogy a Happy Heart legújabb modelljét pont erre a célra "dobta piacra" a Chopard. Tanácstalan pasiknak, akik két dologban biztosak: fontos nekik a kedvesük, és vastag a pénztárcájuk. (Míg el nem felejtem, ennek a két dolognak egybe kéne esnie.) A legfrissebb Happy Heart valószínűleg megbizsergeti majd a hölgye szívét. A számlapja hófehér gyöngyház, és a zafírkristály üveg alatt három kis gyémánt- és zafírszív táncol. A szikrázó kis ékkövek a női kacsó minden mozdulatára megmoccannak, ide-odasiklanak a keret mentén lekövetve a legkisebb rendüléseket is. Mi egyebet kívánhat még egy szép hölgy?! (... a listákat ne nekem küldjék!)

És ha már "felvetődött" a kérdés, hogy mi egyebet kívánhat még egy szép hölgy Valentin napra... hát, ezer ötletem van. Nézzük ezt itt:



Ez a Blancpain Saint Valentin Chronograph 2012. Fehérarany, 2,95 karát drágakő, többnyire gyémánt és némi rubin. Van itt kérem, minden: Cupido nyilára hajazó mutatók, szívecske alakú gyöngyház díszítmények...móka-kacagás. Annyit azért említsünk meg az esélyegyenlőség jegyében, hogy maga az óra sem akármilyen, a szerkezet tud mindent, amit egy drága és minőségi svájci kronográfnak tudnia kell.


A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr943537096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása