Mit visel egy stílusos gentleman az IWC-je mellé?  Glamúr rulez - a svájci luxusóra gyártó segít, hogy mit illene, nehogy eltévelyedjenek a hívei. Ezért összeboltolt a Mr. Porter online férfiruha kereskedő céggel. Porterék olyan márkákat forgalmaznak, mint a Dunhill vagy a Ralph Lauren, és igény esetén tetőtől talpig felöltöztetik a Portofino ízlés bizonytalankodó követőit. A Schaffhausen és a Mr. Porter hasonló nézeteket vall a minőség és a részletek fontosságát illetően – így a magyarázat.

Ezentúl tehát, ha Stílusos Férfi vásárol magának egy IWC Portofino-t, nem kell fáradnia azzal, hogy a viseletéhez illő apróságokért (öltöny, cipő, nyakkendő stb) szaladgáljon. Csak „csettint” Mr. Porternek, és pillantok alatt összeáll a gardrób, benne persze az elengedhetetlen panama kalappal, Dunhill utazótáskával, napszemüveggel stb.

Ilyen eccerű: http://www.iwc.com/en-us/experiences/portofino-watch-lovers-look/!

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr183075462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása