Azt nem tudni, hány veteránja van az Egyesült Államoknak, de az biztos, hogy a Breitling  American Tribute Watch-ból biztosan nincs több, mint 50 darab. Ennyit készült a legújabb luxusórájukból, amely november 11-től (vagyis a Veteran's Day-től) 8.900 dolláros áron kapható. Szó se róla, nem olcsó. De ami bejön belőle, az Fisher House Foundation számláját gyarapítja. Az alapítvány olcsó/ingyenes szállást nyújt olyan veteránoknak és családjuknak, akik katonai kórházakban kapnak orvosi kezelést.

Az órában a Breitling klasszikus Chronomat 44 szerkezete van, minden példány számozott, és a hátlapjába van gravírozva, hogy "Breitling for America - United We Stand".... így, ni.


 

A Breitling hosszú ideje és ezer szállal kötődik a fegyveres erőkhöz, különösen a légierőhöz. A márka büszkesége, hogy olyan órákat tervez, amelyek szélsőséges környezeti viszonyokat is képesek átvészelni,
ellenállnak víz- és légnyomásnak, szélnek, és más kisebb-nagyobb természeti csapásnak. Vásárlóik és rajongóik jelentős része is a fegyveres erők tagjaiból és családtagjaik köréből kerül ki, de nem kis számban vannak rajongóik az extrém sportok hívei közt is (mint pl. John Travolta, aki teljes mellszélességgel áll ki a Breitling mellett). Mindebből az következik, hogy valószínűleg nem lesz gond túladni az 50 luxusórán - még ezen az áron sem. A hadseregben kiszolgált tehetős hazafiak - ha másért nem - hát, egy kicsit dicsekedni a márkával és a jótékonysággal, minden bizonnyal szétkapkodják. Különösen így, a karácsonyi szezonban. Órás szakemberek és marketinges körök szerint -  az American Tribute remek óra, pompás ötlet, és egy jól  időzített marketing fogás
egyben.... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr973457187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása