Hatalmas mennyiségű hamisítványra sikerült rátennie a kezét a rendőrségnek Dubajban. Úgy tűnik, 1'7 000 azaz tizenhétezer darab filléres - ám igazinak tűnő - kacat soha nem jut már el büszke tulajdonosához.

Az Arabian Business (www.arabianbusiness.com) friss-meleg híre szerint a kínaiak által működtetett összeszerelő üzemre a berni központú Federation of the Swiss Watch Industry (FSWI) nyomozóinak segítségével bukkantak rá a hatóságok - egy magánlakásban. Arról nincs információt, hogy milyen márkák, mely modelljeit gyártották, és hova szánták volna a szállítmányt. Az FSWI azért küldte az embereit Dubajba, hogy megpróbáljanak gátat szabni az irdatlan károkat okozó, ipari méretű hamisításnak. A nyomozók állítólag hetek alatt nyomára akadtak az illegális üzemnek (... és most minden bizonnyal lendületesen folytatják a kutatást a többiek után...)


A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr734112332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása