Breitling portrét tessék!

2010.08.25. 18:05

 A mozdulatlan modell

 Ha órarajongó vagy, becsüld meg rajongásod tárgyát. Festess róla portrét, hogy odakerülhessen a nagymama és nagypapa aranyrámás arcmása mellé a nappaliba. Nem, nem saját idióciámat próbálom rásózni szegény kiszolgáltatott megszállottakra. Bár úgy lenne! Mert – bár a dolog első pillantásra valóban... hm... csacsiságnak tűnik, már bebizonyosodott, hogy komoly biznisz. Az ötlet büszke gazdája bizonyos Didier Vallé Bordeaux-i festő: napi elfoglaltsága, hogy nagyméretű olajportrékat fest luxusórákról. (Járulékos előnye, hogy valszeg nem mocorog a modell. Bocs..) Vallé úr maga is imádja a minőségi  darabokat, és az érzelem viszonzást nyer nemcsak az óragyűjtők, hanem az óragyártók köreiből is. Mert naná, hogy örül a TAG Heuer vagy a Breitling, ha termékeikről élethű műalkotások készülnek, majd lógnak a tehetősebb polgárok falán (... majd remélhetőleg a csuklóján)

Messieur Vallé művei egyébként a modellekhez hasonlóan nem olcsók: mérettől függően 3 és 5 ezer dollár közötti áron kaphatók, de 40-50 ért már ugyanaz megvehető poszterként. Csak tessék, tessék, a honlapon lehet rendelni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr272247338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása