Nagyonangol luxus dizájner

 

Javaslom, hogy azokkal, akik esetleg nem minden részletre kiterjedően tájékozottak a brit luxus- és divatiparban, először beszéljük meg, mi az a Hackett.

Egyetlen mondat a honlapjukról, és máris minden világos:

„Hackett, home of Essential British Kit with a worldwide reputation for quality, luxury designer clothing for men....” stb. stb. Magyarul: nagyonangol luxus dizájner  lánc, egy külön világ, ahogy a szigetországban annyi minden más.

Nos, a hír az, hogy a Hackett összeboltot a TAG Heuer-ral.

Ime, az eredmény:

Ez a két szép óra természetesen korlátozott példányszámban kerül majd piacra, és természetesen csakis Hackettéknál.

Valószínűleg csodájára járnak majd a kifinomult izlésű britek, sikerült ugyanis a sajátos brit stílust ötvözni a TAG Heuer klasszikus, időtlenül sportos karakterével – merész vállalkozás. Az eredmény: egyszerű, jól látható, visszafogottan sportos darab – illik mindkét névhez – ebben egyetértenek a hozzáértők. Jófej lehetett a keresztapa is, nagyon nem strapálta magát: kisebbik neve egyszerűen „The Watch”, a nagyobbik, automata Carrera Chronograph-é pedig „The Chronograph ”. Nehezen lehet belekötni.

Mindegyikből csak 100-100 példány készül, a kisebbiket 1800, a nagyobbikat 2800 eurós áron kínálják majd - novembertől.

Vagyis 200 TAG Heuer rajongó: kész, rajt, tűz!

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr442326125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása