Boucheron, te állat

 

Ez a két fazon a fotón szemmel láthatóan igen jól érzi magát. A vidámság oka a másik képen látható HM3 JwlryMachine elnevezésű ... hm... óra. A két fazon pedig  az MB&F alapítója, Max Busser,  illetve a Boucheron elnöke, Jean-Cristophe Bedos. Azért ilyen jókedvűek, mert a két cég együttműködéséből nemrégiben megszületett a bagoly (vö.: óra). A közös munka lényege: a Boucheron szabad kezet kapott, hogy a MB&F Horological Machine Number 3 szerkezetre alapozva megálmodjon egy olyan órát, amely mind a két márka értékeit magában hordozza. Ime. (A Boucheronnál nem ritka az ilyen koprodukció: készült Boucheron óra  Girard-Perregaux szerkezettel is.)

 

A bagoly aranyból és titániumból van, az itt látható fehérarany óratestet egy rakás különleges metszésű ametiszt, gyémánt és zafír díszíti. Van egy rózsaszínű változat is, természetesen rózsaszínes árnyalatú ékkövekkel. Egy ilyen ékszerórához csakis rendelésre lehet hozzájutni, csakis a Boucheron butikokban, és csakis 195 ezer dollár fölötti áron. Állítólag az állatot formázó ékszerek nagyon kapósak, és nem csak a nők körében....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr372352390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisa 2010.10.07. 18:33:05

Ronda és ijesztő. Infarktus kapnék, ahányszor ránézek.
Továbbá nehezen értelmezhető, hogy éppenpont mennyi idő is van, bár gondolom, ezt egy idő után meg lehet szokni.
Ideadják nekem az árát, és megígérem, hogy soha nem rendelek belőle.

sorica123 (törölt) 2010.10.07. 19:22:49

Szerintem medálnak aranyos lenne, én nem ijedtem meg tőle. De órának bumszli és hihetetlenül célszerűtlen. Miközben a design- és anyagköltség miatt olyan ára van, hogy abból már egy funkcionálisabb, értelmesebb órát vesz az enba.

belekotty 2010.10.07. 19:54:08

Kémia náci vok. Titán, nem titánium.

toronyora lánccal 2010.10.07. 19:58:07

@belekotty: tuti?
csak mert a gugli ezt adja ki a titániumra "Nagyjából 75 900 000 találat (0,36 másodperc)"

kisa 2010.10.07. 20:17:47

@belekotty: Szerintem mindkettő helyes (bár a titán kicsit magyarosabb, de a titánium is elterjedőben van)
süti beállítások módosítása