Aki ebben a világban él, minden bizonnyal hallott róla, - ha máshonnan nem, bevásárlás közben, a boltokban szóló rádiókból – hogy Charlie Sheen a közelmúltban a New York-i Plaza hotelben, minden bulvárújságírók legnagyobb örömére, némi randalírozást valósított meg egy bizonytalan társadalmi státuszú, ám pontosan körülhatárolható foglalkozású hölgy társaságában - szóval buli volt, na. Ennek főbb eseményei nyilvánosak ugyan, de javaslom, e helyt tekintsünk el tőlük, az ínyencek a már említett boltokban bárhol elmélyedhetnek a részletekben. Igényesebb bulvárfogyasztóknak azonban említsük meg, hogy a nevezetes eseménynek nem pusztán Charlie amúgy is viharvert jóhíre esett áldozatul, hanem ritka, öröknaptáras, holdfázisos Patek Philippe kronográfja is. Sokan vannak, akik szerint (ez utóbbi) nagy veszteség. Egyszerűen lába kelt (az órának). Vélhetően fájó űrt hagy maga után a szenvedélyes órarajongó Sheen gyűjteményében (és pénztárcájában, ugyanis több mint százezer dollárba kerülne a pótlása – ha egyáltalán sikerülne újból beszerezni.) Sovány vigasz, hogy van még néhány hasonló különlegesség a művészúr többmilliós óragyűjteményében.

Mindazoknak, akik más irányú elfoglaltságuk miatt a New York-i eseményen nem lehettek jelen, íme a Plaza-beli buli három kulcsfontosságú résztvevője:

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr282415201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása