Aratott az ékszíjas csodaóra


A TAG Heuer nem tudott ellenállni a csábításnak: a Monaco V4 akkora siker volt az órarajongók körében, hogy úgy érezték, érdemes rádobni még egy lapáttal. Az amúgy az óragyártás és dizájn tour de force-ának tartott modell annak idején, azért keltett nagy szenzációt, mert ez az első olyan óra, amelyet fogaskereket helyett ékszíjak működtetnek. (http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/06/17/szijjal_hajtott_monaco

Most pedig tessék, alig egy évvel később megszületett a Monaco V4 ultra luxusváltozata: rózsaaranyból ruténiumból és kerámiából, és persze kicsit nagyobb méretben. Az eredeti, platina V4-ből 150 darab készült, és 80 ezer dolláros áron adták. Mostanra persze mind egy szálig elkelt.

Az új luxusóráról egyelőre nem tudni, hol és mennyiért vesztegetik majd, csak az a biztos, hogy mindössze hatvan darab készül belőle.

Azért ilyen kevés, mert - ha a pletykáknak hinni lehet - a TAG Heuer 2011-ben állítólag egy minden eddiginél nagyobb dobásra készül....

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr252421557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása