Ez itt az az óra - a Louis Vuitton Tambour Diving Watch II - amiről mindenkinek egy másik óra jut az eszébe.

 

 

Az a helyzet, hogy a legfrissebb Vuitton modell láttán a legtöbb hozzáértőnek a nagytestvér, vagyis egy másik Louis Vuitton óra ugrik be. Nem mintha ezzel, itt valami baj lenne. Friss, meleg 2011. januári darab, talán még kapni sem lehet, a hozzáértők is csupa jót írnak a szerkezetről és a dizájnról... De többnyire hozzáteszik, hogy bezzeg a Spin Time!

Vagyis ez:

 

A márka nagy dobása – azt mondják – a Louis Vuitton Tambour Spin Time  volt pár hónappal ezelőtt. Az ötlet miatt: a Spin Time-nak ugyanis nincs nagymutatója, mégis mutatja az időt: a mutató helyett egy körbe forgó kis tárcsa szolgál erre a célra. A szám mindig csak egyetlen kockában látható, abban, amelyik az aktuális órát mutatja. A többi kis ablak üres. Nem egyszerű leírni, pedig pofon egyszerű a dolog. Nem is erőlködnék, ha nem világos – a fotó magáért beszél.

Micsoda ötlet! (De persze a micsoda ötletnek ára van. Adott esetben nem kicsi: 47 ezer dollár...)

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr162559311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása