A Bentley nagyot dobott a közelmúltban, a Breitling for Bentley pedig nagy dobásra készül a közeljövőben.

Kezdjük a kocsival. Az angol luxus autógyár Bentley Contiental GTC Supersports-a az észak-finnországi Oulu közelében új jeges sebességi rekordot állított fel: 330,695 km/h. Mondom, háromszázharminc kilométerperóra. Jégen. Száraz, sima aszfalton sem kevés. (Az előző csúcsot egyébként - meglepi! - egy Bentley tartotta 2007-től, a Continental GT.) A rekordkísérletet most is a Balti tenger jegén rendezték a világ minden tájáról érkezett  szakértő és újságíró hadak előtt mínusz 20-30 fokos hidegben. A Bentley persze most sem csalódott legerősebb és leggyorsabb kocsijában. Gondolom, a nézők sem a látványban:


A Breitling úgy kerül a képbe, hogy 2002. óta minden Continental modell műszerfalában - így a Supersports-ban is - Breitling óra van beépítve. A balti tengeren száguldozó pilóta, Juha Kankkunen pedig természetesen a Breitling legújabb büszkeségét, az ultravékony, titánium tokos Bentley Supersports Light Body karórát viselte a csúcskísérleten. A Breitling for Bentley márka ezzel a kronográffal készül a következő nagy dobásra, márciusban a bázeli nemzetközi óravásáron. Most még csak annyit tudni, hogy mindenféle, egyelőre ismeretlen kunsztokat tud, és így néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr212689235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása