(Tapasztalatok szerint valahányszor leírom azt, hogy TAG Heuer, azonnal ipari méreteket ölt a blog látogatottsága. Ilyen varázsszó még a Rolex is, ám ha más hasonló színvonalú, árú, presztízsű márka bármely zseniális, csodaszép, páratlan  remekművéről esik szó – az érdeklődés a szokott keretek között marad: a stabil órarajongói tábor. Ki érti ezt?! Vajon mit tud a TH, amit a többiek nem...?)

Szóval, tessék figyelni: a TAG Heuer (mondom: TAG Heuer...!) megint dobott egyet. Egy sorozat különleges Monacot készül kiadni 2011-ben. Az első darab a TAG Heuer Monaco Twenty Four Racing Calibre 36. Különlegessége a négy csücsökben látható négy kis rezgéscsillapító  kar, amely a szerkezetet tartja (...és látványnak sem rossz).

 

A 2009-es Monaco Gulf óta (http://www.watchsource.eu/tag-heuer/tag-heuer-calibre-12-automatic-chronograph-gulf-specs-pictures-price/) ez az első újabb eleme a szériának. Az ára úgy 15 ezer dollár, és a hírek szerint kizárólag a Tag Heuer butikokban lehet majd hozzájutni.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr802843533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása