Full Image

A képen látható szimpatikus fiatalember Scott Rothstein, egy milliárdos kárt okozó amerikai pilótajáték központi figurája. De nem ezért szeretjük.

Története számunkra érdektelen, hisz elkapták, bíróság elé állították, és tavaly januárban jól le is csukták. Azóta egy szövetségi börtönben pergeti napjait, helyesebben éveit: az ötvenből még úgy 48 és felet. Végzettségére nézve ügyvéd, de ennek sincs már jelentősége. Amúgy nem is volt, hisz aktív élete minden percét a kicsalt pénzek elherdálásával töltötte.

És sűrű napjai lehettek: hatalmas gyűjteményt hordott össze. A pasis dolgokat kedvelte, több Ferrari, egy Bugatti Veyron, egy Bentley, két Rolls-Royce, Lamborghinik és ilyesmik voltak a birtokában. Valamint nem mellesleg néhány minket érdeklő játékszer: 250 luxusóra. Ezek most hamarosan kalapács alá kerülnek a floridai Fort Lauderdale-ben, ahol állítólag meg tudják becsülni a hasonló játékszereket.

Maga a gyűjtemény megérdemli a figyelmet, ha már a kincstár honlapján hivatalosan közszemlére is tették:http://www.treasury.gov/auctions/treasury/gp/ftl_watches.html. A bevett nagyágyúk - Panerai, Rolex,  Patek,  Jaeger-LeCoultre - mellett van benne néhány „különös” (érts, jó ronda) darab is.

 A gyűjtés szempontja (és az ízlés), az ..hm... nem ismeretes.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr172997980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása