Az Audemars Piguet svájci luxusóra cég kampányt indított a márciusi földrengés japán károsultjainak megsegítésére: a Support Japan program 100 millió jent (1,3 usd) igyekszik összegyűjteni a helyi vöröskereszt számára. Számításaik szerint a mozgalmat a Royal Oak Offshore, a “GINZA 7″ viszi majd sikerre.

 

 

 

Kétszáz példány készül belőle kovácsolt szénacélból és (még nem tudni, mennyi) acélból. A bevétel 10 százalékát kapja majd a Support Japan program, amiből egyértelműen kitűnik, hogy nem olcsó darabok. Emellett kalapács alá kerül negyven darab eredeti, celebek által szignált más AP óra is, az aláírók közt olyan hírességekkel mint Lionel Messi, a Barcelona és az argentin válogatott tagja.  

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr373109068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messidor 2012.01.02. 08:22:37

Bocs csak kotekedek,az a 100 000 000 jen biztos csak alig masfel dollart er?Amugy tetszik a blog,most talaltam ra,olvasom!
süti beállítások módosítása