Ízelítőül egy a TAG Heuer új F1 sorozatából. Illetve egy a régi (és nagysikerű) Formula 1 új(ratervezett) modelljeiből. Ez a csinos vérvörös/fekete kronográf csak egyike a 18 arcfelvarráson átesett "versenyórának". Hivatalosan majd csak néhány hét múlva Bázelben tapogathatja meg őket a nép, de képeket már láthatnak a nagyon türelmetlenek itt:
http://www.calibre11.com/first-look-2012-tag-heuer-formula-1/.
Piroska egyébként az olcsóbb TAG Heuer modellek közül való (tudnivaló, hogy a legolcsóbb és a legdrágább TH modell között akár 65-szörös is lehet az árkülönbség). Különleges kunsztokat nem tud, nem is limitált példányszámú, mégsem lehet majd akármelyik "drága svájci órák" feliratú üzletben kapni - kizárólag TAGHeueréknál. Áprilistól. Addig mindent a szemnek:



És ha véletlenül lenne itt valaki, aki azt hinné, hogy minden, Bázelban körüllelkendezett luxusóra szemet gyönyörködtető, azt ezennel szeretném észre téríteni. Nem bírom megállni, hogy ki ne tegyem ide ezt:



Ez a Hublot Big Bang Boa. Elődje volt a leopárdos Big Bang (ékkövekkel!), de úgy látszik, azt is alul lehet múlni. Ki gondolta volna...

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr464104768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása