Aki még nem találkozott a Franck Muller híres Crazy Watch-ával, annak első pillantásra nem tűnik fel, mi a gond ezzel az órával. Mármint azon túlmenően, hogy nagyon piros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ha másodszor is megnézi...  ?! A Crazy Watch-okon összevissza vannak a számok! Bár az időt pontosan és megbízhatóan mutatja, nem lehet csak úgy fél szemmel lepillantani, és az óramutatók méretéből és az általuk bezárt szögből rutinszerűen leolvasni az időt. Jó, az 1-es, a 4-es, a 7-es és a 10–es szám a helyén van. Ez talán némi támasz lehet. Vagy még inkább összezavarja az embert. Mindenki döntse el magának. Egyébként ezt látja az ember működés közben:  https://www.youtube.com/watch?v=zbouHnZ6VjQ&feature=player_embedded

Ami pedig ezt a nagyonpirosat illeti, ez a Totally Switzerland elnevezésű modell, és a közelgő Only Watch 2011 jótékonysági árverésre készült. Értelemszerűen egyetlen példányban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr413170859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mendelin 2012.05.14. 08:31:19

Ez talán csak szőrszálhasogatás, de nem egészen összevissza vannak a számok. A következő szám, mindig az óramutató járásával megegyező irányban öttel van arrébb.
( Na tessék. Csak a vélt hibákat írja meg az ember. )
süti beállítások módosítása