Még blogot sem arról ír az ember, amiről akar. Mert rácsodálkozhat erre-arra saját ízlés szerint, de a közbeszéd  időről időre egy irányba tereli a többiekkel. Márpedig most ”az egész világ” (már megint) a TAG Heuer-ről beszél, az új Steve McQueen Monaco-ról. Rögtön kettőről. Ha már a Monaco olyan sokat köszönhet McQueen-nek! (McQueen a Le Mans című filmben viselte, és tette híressé a modellt. Ezt TH rajongók ezrei még álmukból felriasztva is tudják). Az új órák csak valamikor ez év végén jelennek meg, és nem elég, hogy limitált példányszámban készülnek, de kizárólag a TAG Heuer butikokban kaphatók majd.

Most, hogy Stve McQueen a nevére vette őket, mintha modernebbek, elegánsabbak, ragyogóbbak lennének az 1971-es eredeti Monaco-hoz képest. Természetesen a színész öltözetének színeit viselik – a kék és a fehér mellett már a pirosat is.

Itt a két változat - önmagukért beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr783295001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása