Movado Ferrari watch Movado Ferrari Watches
Nem, ez nem az, amire most mindenki gondol. Pedig az ott, középen a Ferrari logo (és igazi), az óra meg az, aminek kinéz: Movado. És ez mégsem egy vagyont érő szuperluxusóra: max. 1500 dollárba kerülhet, ennél többet a világért ki ne adjon érte a tájékozatlan sznob!

Ha drágábbra vágyik, türelem, mindjárt jönnek a  Ferrari-Hublot szerelemgyerekek. Mert a Ferrari nemcsak egy fészekbe pottyantotta el a ... logóját. Nemrégiben nagy csatazajjal hozták tető alá a Hublot-tal a megállapodást: luxusóra luxuskocsi - szép pár. Most meg, nem sokkal később azt olvasom, hogy a Movado több évre szóló megállapodást kötött a Ferrarival, hogy (ők is?) használhatják a nevet és logót az óráikon...


Később persze kiderült, hogy a Movado csak az alacsonyabb kategóriára gyúr (1500 dollárnál olcsóbb órákra), és bátran onthatja, amennyit csak el tud sózni belőle. Ezzel szemben a Hublot az igen drága, korlátozott példányszámú darabokat készíti majd.

A fújolás, hogy miért kell egy luxusmárkát aprópénzre váltani, máris nagyban megy. Ám akinek nem elég jó a Ferrari-Movado-Hublot trió, az  vigasztalódhat: itt a Maserati-Bulgari nász. Két nagy olasz márka, ha összebútoroz, rossz áru biztos nem jön ki belőle.


A Bulgari Octo Maseratin nincs logo (csak a hátlapján), nincs lóbetűkkel felvésve rá a tudnivaló, de a vak is láthatja, hogy Maseratiból van. Órának is izgalmas.  Nem kevés időmbe telt, amig kisakkoztam, mi, micsoda. Tizenkét óránál, a kis ablakban az óra látható, plusz van négy kisebb-nagyobb retrográd kijelzője, egy a percnek, egy a dátumnak és kettő a kronográfnak. Hogy melyik, melyik, ahhoz jó szórakozást kívánok...

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr374363461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása