Azt mondják, a korosodás első jele, hogy az embernek egyre rövidebb a karja (vö.: romlik a látása). Van megoldás persze, de nem, nem a szemüvegről van szó. A beszélő karóráról. Nem gyógyír minden bajra, mert kompetenciája csak az időre terjed ki, másban nem segít, de ki tudja, mit hoz a jövő.

Ez itt mindenesetre becsszó, tud beszélni.

Gombnyomásra a kellemes férfihang bemondja (pontosabban: kimondja), éppen hány óra van. Kívánság szerint a dátumot és napot is közli. Sőt, beállítás kérdése, és óránként hangot ad, hogy jelezze az idő múlását, reggel pedig ébreszt.

Ráadásul még egyszerű is: a használati utasítás rövid, a beállítás gyerekjáték – vagyis nem frusztrálja korosodó gazdáját egy újabb, kezelhetetlenül bonyolultnak, űrkorszakbeli ketyere. (Mellesleg még ki is szolgálja magát, éjszakánként korrigálja a késést/sietést és hozzáigazítja a mutatókat az atomórához. Innen már csak egy ugrás lenne, hogy a kávét is feltegye...)

És ami még különösebb: nem is drága, úgy 100 dollárért adják. Itt:

http://www.hammacher.com/Product/79673?catid=77

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr262743466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása