Kaptam egy meghívót, amelyet most - engedéllyel – megosztanék IWC rajongótársaimmal. Nem reklám, hisz a szalonban egy héten át bemutatott különleges IWC-ket megvásárolni nem lehet majd, csak barátkozni velük  egy kicsit. Mert ugye, mi az alternatíva?! A fotó, amit nem lehet forgatni, megsimogatni, meghallgatni... (illetve lehet, de minek), nincs kit megkérdezni, hogy ez itt mi, az ott hogy működik stb.

A jövő hétfőtől tehát a Watch de Luxe rendes nyitvatartási idejében (amit nem ismerek,  de nagyot nem lehet tévedni) megtekinthető egy sor újdonság és különlegesség,  olyanok mint a Portofino Eight Days, a legújabb Ingenieur Rattrapante, a DaVinci Perpetual Calendar, a Portugueser Perpetual Calendar, és így tovább.

Szóval, Budapest, Kristóf tér, Watch de Luxe, a jövő héten.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr33408220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása