Elég egy jól eltalált, új szín, és megint mindenki a Jaeger-LeCoultre-ról beszél... (mint én is, ld. pár nappal ezelőtt). A Reversoról persze, az örök darabról, ami ezeréves, mégse megy kis soha a divatból. Most ez a darab tartja lázban a neten levelezgető rajongók ezreit: a Grande Reverso 1931 Rouge.




Ez lesz a JLC (egyik) aduja egy hónap múlva a genfi óravásáron. (a másik:
http://toronyoralanccal.blog.hu/2011/12/14/marcona_es_ferfias_luxusora_kemeny_fiuknak).
Sok változás nincs, a forma és a dizájn klasszikus Reversos, de ahogy a nevében is egyértelművé teszik,  egy 1931-es népszerű modell újjáélesztése.
Ezé:


Nyilvánvaló a hasonlóság, na, de ki bánná?! Ez volt minden idők legnépszerűbb és legkeresettebb Reverso modellje, és sikere  azóta is töretlen. A harmincas években készült fehérben, feketében, krémszínűben, és vitték, mint a cukrot. Csináltak néhány pirosat is, de ezt a kihívó darabot csak a legbátrabbak vették, akik úgy gondolták, stílusukba vág a visszafogott elegancia és figyelemfelkeltés merész elegye. Nem sokan voltak, csak pár ilyen óra készült, így ezek a példányok ma aranyat érnek. Egyikük például az év elején 35 ezer svájci frankért cserélt gazdát...

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr753475189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása