Ez itt az Omega újradizájnolt Constellation-jának legújabb modellje. Friss, meleg, most érkezett a tervezőasztalról.  Olyan szép ez a kép, hogy nem lehet nem kitenni - így virtuálisan - a karácsonyfa alá. Ha valakinek netán nem jutott volna eszébe semmi egy nőrokon számára, tessék, ez egy vállalható darab.

(És igen, azok ott gyémántok, a tok 18 karátos arany, mi más...)



Ez itt pedig az Omega egy másik friss újdonsága, az Omega Speedmaster Professional - a barátainak csak Moonwatch - legújabb verziója, az első óra, amely megjárta a világűrt (még annak idején az Apollo 11 űrhajósainak csuklóján), és nem mellesleg állítólag a világ legnépszerűbb kronográfja is egyben. Vagyis egy igazi ikon. Ennek a bálványnak jelent meg ez a gyönyörű új modellje az ünnepek előtt. Hagyjuk most a műszaki részleteken való álmélkodást, elvégre mindjárt karácsony. A látvány amúgy is mindent visz: a tok 18 karátos narancsszínű aranyból készült. Az élénk narancs  az ötvözet magas réztartalmából adódik:  a 75 százalékos aranytartalom mellett csaknem 24 százalékos a réz. A különleges narancs és a fekete kerámia figyelemre méltó elegyet alkot: ünnep a szemnek, még így virtuálisan is...

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr653490566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása