Vannak luxusóra rajongók, akik inkább a luxust, mint az órát rajongják. Az ő számukra készülnek olyan "különlegességek", mint a gyémánttal kirakott arany sportórák. (..álljunk meg egy picit ezt emészteni - gyakorlatilag szinonímája a fából vaskarikának. És létezik!). A sort Rolex és az Omega kezdte, ők már jó ideje tudatában van ennek az igénynek, a Hublot pár évvel ezelőtt zárkózott fel. Mindig is foglalkoztatott a kérdés, mi viszi ilyesmire az embert, és hova lesz némely modellnél a jóízlés...?

Választ ugyan nem találtam, de rábukkantam egy remek összeállításra a Hublot Big Bang ékszeresítéséről.  Közreadom, hadd csodálkozzon rá boldog-boldogtalan, hogyan lesz egy férfias, kemény, military stílusú modellből ... hm... ronda nagy férfischmuck.

hublot 3 million bb 4 Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

Hublot Big Bang One Million Lady watch Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

301.WX .1170.WX .9804 PR LR B Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch
301.WX .1170.WX .9804 SD LR W Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

Hublot Big Bang Steel Diamonds Bracelet 44mm 301.SX .1170 .SX .1104 Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

Hublot Big Bang Earl Gray Bracelet 44mm 301.ST .5020 .ST  Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

hublot big bang Hublot Bling Evolution: Diamonds On A Big Bang Watch

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr753537040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.04. 22:02:51

Nyitja is a Hublot a boltot nálunk, ahogy elnézem lesz rá kereslet. Az első darab egészen kínaipiacos érzést kelt. Mellesleg a puritánabb kivitelű darabok is elég gagyik, a design egyes elemeit elsősorban az Audemars Piguet Royal Oakról és a Patek Philippe Nautilusról nyúlták. Ráadásul azok a kócosan összevissza álló csavarfejek nagyon igénytelenek. Egyedül a logó tetszik, azt el kell ismernem, szépen megcsinálták.
Ha valaki ékszerórát akar, akkor a Harry Winston Opus 9 ötletesen alkalmazza a gyémántokból álló láncokat óramutató helyett. 180 ezer dollárért mondjuk már el is várható. Esetleg megérne egy bejegyzést, kedves Ágota.

suo tempore 2012.02.04. 22:04:18

brutál

ennyi kaviccsal milyen súlya lehet? :)
süti beállítások módosítása